domingo, 8 de abril de 2007

GRÀCIES!!!!

Vull dedicar el primer post (bé, no és el primer però si el que tindrà contingut del tema del blog propiament dit!) a:





Us preguntareu: i què és Cameo??? Doncs es tracta d'una companyía independent formada per algunes productores i distribuidores espanyoles i es dedica a comercialitzar i difondre cinema independent, obres de teatre, musicals i series de telèvisió. I precisament aquest últim punt és el que fa que li dediqui tot un post a ella soleta! què per què???


- Perquè és Cameo qui s'ha ocupat de distribuir les grans sèries britàniques d'humor, entre altres: la sèrie complerta de "the young ones" (Els Joves), "Bottom" (Salut i peles!), "Blackadder" (L'escurçó negre), "Fawlty Towers" (Hotel Fawlty), " Yes, minister" (Sí, ministre) o "Yes, prime minister" (Sí, primer ministre)


-Perquè sense ella la única manera de poder gaudir d'aquestes sèries era descarregant-les d'Internet i en anglès! (gran problema per als que no el dominem excesivament!)


- Perquè ens han donat accés a extres com videos documentals o errors que mai hauriem vist.


- Perquè en DVD les puc veure al sofà i no davant l'ordenador.


- Perquè encara n'han de venir mooooltes més!!!


Gràcies cameo per permetre que no només els anglesos puguin gaudir d'aquestes joies de l'humor, que nosaltres també ens poguem comprar les series senceres!


per aixo i per molt més, aqui va aquest post homenantge!!! ;P


Per cert! pel 23 de maig hi ha previst el llançament d'una altra gran serie: "Allo, Allo"

ja queda poc!

Esperem que continuin així! intentare informar quan treguin noves series però igualment us recomano que aneu passant per la seva web: www.cameo.es