martes, 10 de abril de 2007

Mr. Bean

Aprofitant la recent estrena de la pel·lícula vaig a parlar una mica d'aquest curiós personatge!


Encarnat per l'actor Rowan Atkinson va ser una de les sèries d'humor britàniques que ha tingut més èxit. Es va emetre des de l'1 de gener de 1990 fins al 31 d'octubre de 1995. Es va emetre durant 5 anys en que va anar agafant cada cop més èxit. Es va exportar a més de 200 llocs de tot el món i se n'han fet dues pel·lícules i una sèrie de dibuixos animats.


El personatge de Mr. Bean té una personalitat que ratlla l'absurd, tot i que es pot definir com "un nen atrapat en el cos d'un adult", amb molt de cinisme i un humor molt elegant es pot definir la sèrie com a divertida, ingenua i malvada en algunes ocasions.

Viu en un petit apartament al nord de Londres amb el seu osset de peluix, Teddy, i el seu cotxe mini groc amb candaus. Pràcticament no parla i si ho fa és amb molt poques paraules.

És una sèrie del tot recomanable i molt ben feta perquè no és gens fàcil fer riure algú sense dir ni una paraula i perquè si va aguantar 5 anys en antena i ha tingut tan èxit arreu del món per alguna cosa serà, no?